UTBILDNINGAR OCH FÖRELÄSNINGAR

Målet med Nils föreläsningar är att omvandla fakta till praktiska verktyg hos lyssnaren. Nils vill skapa nyfikenhet och intresse för det området han presenterar – helst ska åhörarna både få en aha-upplevelse och sedan göra en praktisk beteendeförändring som är kopplad till önskat resultat.

Vid halv- eller heldagsutbildningar gör Nils gärna en handlingsplan som hjälper varje individ att ta eget ansvar för en beteendeförändring som de själva väljer. För bästa effekt skall denna följas upp internt av närmaste chef eller den kollega som väljs för det, men följs också ofta upp av Nils vid nästa utbildningstillfälle.

forelasningar-edelstam

Foto: Till vänster, föreläsning tillsammans med Twitch på Träningens dag, Friskis Åkersberga. Till höger,  föreläsningen “Hållbar hög prestation – att orka i morgon också” för fastighetsbolaget Atrium Ljungberg på SF Bio i Sickla.

Nils utbildar i hur man kan höja välbefinnande, stresstålighet och prestationsförmåga på ett långsiktigt hållbart sätt, både på individ-, chefs- och organisationsnivå. Allt sker i samråd med, och skräddarsys, för kunden.

Nils ger ledarskapsutbildningar inom

 • Stress
 • Beteendepsykologi
 • Hälsofrämjande ledarskap
 • Samtalsteknik och feedback
 • Att förändra en organisations beteende

 

Du hittar alla aktuella utbildningar och föreläsningar här. 

 

Behöver ni stöd i form av utbildning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Berätta gärna om det är något särskilt du vill diskutera.

  Namn*

  Epost*

  Ämne

  Meddelande